Forside KØB DIT EKSEMPLAR: Mit år – 2022

KØB DIT EKSEMPLAR: Mit år – 2022

Kun få tilbage!

Dette er mere end en kalender. Dette er et redskab, der kan forandre dit liv.

Mit år er en kalender fyldt med værktøjer, som gør dig klogere på dig selv, og som hjælper dig til at opnå ro, styrke og værdighed i de tanker, du har, og i de valg, du træffer. Hver dag og hver uge får du konkrete opgaver og gode råd, så du kan skabe det liv, du fortjener.

Det handler om at tænke dit liv op – jeg ved, at oppetanker skaber mirakler for vores sind, og at det er det, der skal til for at skabe et fantastisk år, du aldrig vil glemme.

Så lad os skabe mirakler sammen. Du kan godt, jeg tror på dig.
– Mette Holm

Kalenderen udkom første gang i 2017, hvor den skabte stor succes og var udsolgt på ganske kort tid.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites